Behandling - Aktiv form

Aktiver Kroppens Heling med PAS-Behandling

Oplev en helende rejse med PAS-behandling, hvor blokeringer identificeres og løses gennem naturlig aktivering af kroppens eget potentiale. Uden smerter og med individuelle øvelser til langvarig effekt, skaber vi balance og velvære. Opdag et unikt alternativ til konventionelle behandlinger, hvor kontrol og heling går hånd i hånd.**

0 +
Års erfaring
Behandlingsproces

Hvordan fungere det

Step 1

Din Helingsrejse
begynder her

Her mødes klient og PAS-specialist til en dybdegående samtale og nøglebaseret undersøgelse, der identificerer og løser kroppens blokeringer. Aktiver naturlig heling uden smerte og integrer individuelle øvelser for vedvarende balance og velvære

Step 2

Optimeret Heling med PAS-Undervisning

Udforsk et skræddersyet program af øvelser, skabt ud fra dine undersøgelsesresultater. Lær at integrere PAS-aktiveringsøvelser som nøgler til langvarig kropslig balance. Samarbejd om at undgå tilbagefald og opnå optimal funktion og velvære i muskelgrupperne omkring rygsøjlen

Behandling

Ved første møde mellem kunden og PAS-specialisten indledes der med en grundig samtale, hvor patienten redegør for sin problemstilling. Herefter påbegynder behandleren sin undersøgelse via de 7 nøgler, hvor behandleren kan registrere, hvor på kroppen der er blokeringer. (Blokeringer kan af behandleren føles som små væskeansamlinger under huden på foden). Efterfølgende udføres PAS-behandlingen, hvor der gennem afspænding og stimulering af relevante muskelgrupper foretages en aktivering af de to mellemhjerner (thalamus og hypothalamus), således at musklerne lukker op for kommunikation mellem storehjerne, lillehjerne og bevægeapparat som derved giver mulighed for bedring og lindring af smerter eller andre skavanker i kroppen.

Behandlingen medfører ingen smerter eller ubehag og bygger på det udgangspunkt, at en krop i balance giver naturlig bevægelse og kommunikation. Efter afsluttet PAS-behandling gentages diverse kontroller og ved en tilfredsstillende afspænding af musklerne, vil de fundne blokeringer være forsvundet. Dette vil kunne mærkes af såvel kunden som behandler.

Undervisning

Ud fra undersøgelsesresultaterne ved første behandling tilrettelægges der efter behandlingen et individuelt program af øvelser, som kunden instrueres i at anvende og udføre dagligt. Øvelserne kontrolleres og følges op ved den efterfølgende behandling.

Patienten må påregne, at der vil forekomme tilbagefald, hvorfor behandlingen må gentages. Betingelsen for en blivende effekt efter behandling er, at patienten undervises i og herved lærer at anvende PAS-aktiveringsøvelserne, som nøgler til kroppens optimale funktion og velvære. Der samarbejdes om at skabe en naturlig ligevægtstilstand af muskelgrupperne omkring rygsøjlen. Dette er vigtigt, for at undgå en spændingstilstand i lænd, ryg og skulder muskler, som er de hyppigste årsager til smerter i kroppen.

Erfaringen med PAS-behandling er, at behandlings- og undervisningsprogrammet er et særdeles brugbart og effektivt alternativ til konventionelle behandlingsformer, og at det er unikt, at behandlingen har en indbygget kontrol i form af specifikke øvelser.

Skal vi hjælpe?
Book din tid

Åbninstid 
Mandag – fredag: 08.00-16.00
Lørdag: 10.00-14.00 
Søndag: lukket

Information

Den bookede tid er først gældende, når den bekræftes af vores receptionister.

Behandling og undervisning

Priser pr. 1. Januar 2024:

Behandlinger

Behandler

1. Behandling

Efterfølgende behandlinger

Per Gjeding

1.600,-

700,-

Erik Jørgensen

1.300,-

550,-

Jennifer Alma Vestergaard Gjeding

800,-

400,-

Hold og træninger

Prøvetime

Oprettelse på app

10 turs kort

10-turskort pensionist

Månedskort

Månedskort pensionist

Halvårskort

Gratis

99 Dkk

300 Dkk

150 Dkk

500 Dkk

250 Dkk

2.500 Dkk

Hold og træninger

Prøvetime

Gratis

Oprettelse på app

99 Dkk

10 turs kort

300 Dkk

10-turskort pensionist

150 Dkk

Månedskort

500 Dkk

Månedskort pensionist

250 Dkk

Halvårskort

2.500 Dkk

Brug for hjælp

Kontakt os nu, og lad os hjælpe dig med dine behov!

PAS – for en krop i balance

PAS stolen

Stolen er udviklet med fokus på kroppens anatomi og funktioner.
Den aktiverer dine mavemuskler, inderlår og balder, således du får en naturlig bevægelse i hofteleddet og ryggen, som giver en krop i balance.

Når man sidder på stolen med brug af ryglæn:
For at sidde korrekt på PAS stolen, er det vigtigt at du har fødder og hæle fremme, så du sidder med flad fod på gulvet og støtter på fodsåler og ben. Derved tvinger stolen dig til at bruge benene, ballerne og mavemusklerne til at sidde med.

Når du læner dig tilbage og benytter ryglænet, skal du sikre at der er plads mellem sæde og ryglæn så balder, hofter og haleben er frit. Ved denne siddestilling, beholder du din lod-linie i rygsøjlen og spænder derved ikke i skuldre og ryg. I stedet bruger du inderlår og mavemuskler til at sidde med og får et korrekt lændesvaj.

Når man sidder på stolen med brug af bryststøtte:
Det er vigtigt at ryglænet placeres i en højde, hvor der er plads til brystet. Igen skal fødderne frem, så du støtter med flad fod mod gulvet. Du bruger baller, inderlår og mavemuskler, så du ikke ”hænger” i ryggen og derved skaber et knæk, som har påvirkning på mellemgulvet, der aktiverer din vejrtrækning.

Ved korrekt siddestilling på PAS, fremmer du kroppens ligevægt og balance og undgår arbejdsmyoser.

Med den unikke mekanisme har du nem trinløs justering af ryglænets vinkel, 16° frem og 6° tilbage. Du kan også indstille ryglænet til at følge din krops bevægelse.

Denne PAS model er polstret med koldskum og betrukket med kunstlæder. Stolen har en 610 mm. alu base og 50 mm. letløbende hjul.

Ekspertise gennem forskning

Sædediameter: 360 mm Ryglæn: 27 x 23 cm Siddehøjde mellem gaspatron: 54-73 cm.

Trinløs justering af ryglænets vinkel

Med den unikke mekanisme har du nem trinløs justering af ryglænets vinkel, 16° frem og 6° tilbage. Du kan også indstille ryglænet til at følge din krops bevægelse.

Kundernes Ord

Ægte tilbagemeldinger, ægte resultater

Tag det første skridt mod en smertefri hverdag - din krop vil takke dig!

Genopdag bevægelsens frihed med Aktiv Form og gør op med smerter og ubalancer i kroppen gennem vores revolutionerende PAS®-metode, udviklet over 45 år, der forbinder din krops bevægelse, nerveimpulser og energistofskifte. Tag det første skridt mod en smertefri hverdag – din krop vil takke dig!

Book din tid nu

Oplev en ny verden af velvære med PAS®-metoden.

Lær mere om PAS

Udforsk den videnskab og filosofi, der driver vores metode.

Kontakt os

Vi står klar til at støtte dig på din vej mod balance

Aktiv form

Download PAS Appen

Din vej til smertefrihed og balance i håndfladen!

Booking

Forslag til bookings tid

Telefonen er åben fra 07.00-20.00.